Zoeken naar wie laat zich

Uw zoekactie voor wie laat zich leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bjorn 41 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Sexmaatje gezocht...
Hey. Zijn er hier geile mannelijke bi-kerels (max. 45) uit de Vlaamse Ardennen aanwezig die willen afspreken met deze mannelijke bi-kerel (41, 1.80, 77, 17) discreet bij mij thuis (safe, hygiënisch, niveau, respectvol) op weekdagen of tijdens weekend (overdag of 's avonds). Ontdekkers/onervaren ook welkom. Bij wederzijdse klik ook op regelmatige basis mogelijk. Interesse? Laat me gerust iets weten (leeftijd, stats, looks, wensen). Tot binnenkort? Hete groetjes.  
Lieven 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Bottem zoekt voor vrijdagavond en zaterdagnacht
Ik zoek voor de vrijdagavond (10/05) en nacht (11/05) wat plezier adresjes waar er ontvangen kan worden. In principe kan ik vlot verplaatsen over heel Vlaanderen maar er zijn natuurlijk grenzen. Ik rij bijvoorbeeld niet van Limburg naar West-Vlaanderen. Ik start de avond in Leuven en kies daarna mijn richting naar gelang de voorstellen binnen komen. Krijg ik de beste voorstellen uit West-Antwerpen - Oost-Vlaanderen rij ik die kant uit. Krijg ik de beste voorstellen richting Limburg rij ik daar naartoe. de toekomst zal dit uitwijzen. Zelf ben ik een kerel van 30 jaar die vooral bottem is. Ik pijp dus graag en laat me neuken. Mijn stats 30/180/95/15x4. Groepsseks kan ook zowel gay als biseksueel. Laat gerust iets weten. Groetjes Lieven  
Eliminator 26 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Opzoek voor vanavond/straks.
Opzoek naar jonge kerel, die me eens wilt nemen, pijpen/likken/strelen. Zelf 26,1.78m,72kg,amper tot niet behaard (Voorkeur gaat uit naar niet behaard type, lees: snor,baard,lichaamshaar) Zelf kan ik in kleine straal verplaatsen (OUTDOOR DAN) OF: Kan ontvangen op discrete/rustige plek! Hygiëne en discretie worden gevraagd en geboden. Hebt u vervoer, of kan u komen, laat iets weten, anders verdoe geen tijd. Mvg.  

Opzoek voor vanavond/straks.
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
wie
neukt me vandaag nog in standjes 2 mannen voor trio mag ook ( graag zelfs). liefst niet te ver en te laat ik verplaats enkel graag reageren met stats en foto  

wie
Zaadslet 54 jaar Antwerpen - Zoersel
2de SLAAF GEZOCHT
Mijn Meester heeft me opgedragen een 2de slaaf te zoeken met XL (20 cm) die me vergezelt naar mijn Meester om aan zijn lusten te voldoen. Wie heeft interesse en kan mij vergezellen voor een geile set. Laat snel iets weten met foto van uw gerief.  
AnomL 22 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Bi versa zoekt
Hey iedereen Jonge bi versa hier met weinig ervaring in de mannenwereld opzoek naar een leuk maatje :-) ben slank, sportief en een paal van 19x5. Alle leeftijden welkom, ook koppels. Laat gerust iets weten, geil chatten kan ook… en wie weet tot onder de lakens binnenkort helemaal bezweet:-)  
Onderdanig sletj 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
Ik ben 1m60 26j 56kg klein onderdanig pijpsletje. Ik neuk niet ENKEL zuigen. Ik zoek een gewillige dominante daddy die veel kan spuiten! Ik ben er zeer goed in om lekker te pijpen en ik bied mijn mondje aan om te laten keelneuken. Ik pijp je lekker intensief en hard. Ik laat je ook in m'n keelgat spuiten en slik alles door als je dat wenst. Ik heb de fantasie om bh, string, lingerie enzovoort aan te doen, als je die in bezit hebt is een pluspunt. Ik zoek lul en ballen gladgeschoren of bijgetrimd. Stuur reactie met foto lul aub, ik kijk nie veel naar uiterlijk, maar meer aan hygiene. Ik ontvang niet maar in en rond gent verplaatsten is mogelijk tot 30km.  

Onderdanig cumdumpster zoekt daddy
Versafun 37 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Versa buddy gezocht
Op zoek naar versa buddy voor leuke openminded adult fun. Vroeger wat dates gehad,eerder als top maar nu op zoek naar versa buddy voor regelmatig leuke avond te beleven en te kijken of versa even fun is. Into pijpen,toys,neuken(safe). Voorkeur slank/normaal, weinig beharing. Ikzelf 1.70/77/15 (foto is wat ouder, rond buik wat uitgezet na te hard te profiteren van het leven :) ) laat reactie achter met wat info over jezelf + pic  

Versa buddy gezocht
Pijpslet 43 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
15u op pr parking deinze
Straks om 15u sta ik op pr parking Deinze langs de E17. Wie komt me zijn lading zaad geven? Ik ben propere sportieve pijpslet. Laat maar weten. Dan spreken we verder af.  
Neukteef 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijk neukhol
Hey kerels, ik zoek mannelijke gasten die samen met mij mijn bi maat willen aanpakken als een echte slet. No mercy, ruige fuck, veel kan, niets moet dus laat maar horen waar je zin in hebt en samen maken we het waar. de teef: 37/185/80 ik: 41/190/87  

Mannelijk neukhol
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10